Radikale Aalborg

Personer

Byrådsmedlem i Aalborg

Jørgen Hein

Børn, der vokser op med tro på sig selv, på verden og på fremtiden. Det er vores ambition for Danmark. Derfor vil vi styrke vores daginstitutioner, skoler og uddannelser.
Uddannelse gør Danmark større. Uddannelse giver os indsigt, udsyn og nye muligheder, så vi kan skabe vores egen fremtid. Det vigtige er ikke, om uddannelsen er lang eller kort, men at den stiller os bedre i livet.

Læs mere

Folketingskandidater

Daniel Nyboe Andersen

Jeg har solid erfaring som byrådsmedlem, selvstændig og som far til tre.

Jeg tager mig til hovedet, når folketinget spilder tiden med vildsvinehegn, regler for håndtryk og bruger 700 mio. på en ø for udviste, imens de skærer ned på alle uddannelser. Og når politiet ikke har ressourcer til almindeligt politiarbejde, fordi alt for mange timer er gået med grænsekontrol.

Jeg brænder for at skabe rigtige løsninger på virkelige problemer og derfor har jeg i dag stærkere motivation end nogensinde!
Danmark har brug for en ny retning, hvor vi investerer i uddannelse, forebyggelse, integration og samarbejde. En retning, hvor vi afviser symbolpolitik og populisme. Det kan jeg og det brænder jeg for.

Opstillet i Aalborg Østkredsen

Læs mere > 

Marianne Mulle Jensen

Mennesker har det af natur bedst, når de selv kan bidrage, være en del af noget større. Når de kan gå på arbejde, passe et studie, deltage i familielivet eller i et andet socialt fælleskab. Det kan være svært, hvis man rammes af psykisk eller fysisk sygdom. Jeg mener, at vi skal satse langt mere på at forebygge de kroniske sygdomme, som i dag rammer alt for mange borgere. Vi skal turde sige JA til det gode og sunde liv, og NEJ til det, der gør os syge. Vi politikere, skal gøre det langt lettere for Danskerne at leve det sunde liv. Sund mad og sunde vaner skal tales op. Motion, bevægelse og frisk luft skal være tilgængeligt for alle. Arbejdslivet må gerne være udfordrende men ikke nedbrydende, og vi skal tage vare på hinanden

Det kan vi sikre, dels gennem lovgivning, men også ved at satse på oplysning og samarbejde med institutioner, skoler og erhverv.

Opstillet i Aalborg Vestkredsen

Læs mere > 

Aalborg Nordkredsen: Vakant pt.

Bestyrelse

Bestyrelse og kontaktinformationer kan findes på siden organisation