Folk kalder på deres politikere og spørger: hvad skal der ske nu, hvad er jeres planer? De seneste ugers debat om seksuelle krænkelser, har vist at der er et akut behov for en samtale, der IKKE foregår på de sociale medier, men ansigt til ansigt (med behørig afstand).

Efter flere år, hvor mange oplevede at  politik var meningsløst og ikke handlede om virkelige problemer for virkelige mennesker, så har politik side marts 2020  været meget nærværende for os alle.  Corona sætter dagsordenen. Hvem må vi kramme; hvor mange må vi handle ind; kan mine børn komme i skole? Og er der et arbejde til mig i morgen?

Men andre vigtige dagsordner fortjener også opmærksomhed fra vores side: Klimapolitik, uddannelse, kultur og natur, ældre og sundhed.

Vi tror på samtalen. At den har en værdi i sig selv og at den har værdi for os som parti og kandidater.

Når vi taler med borgerne, bliver vi klogere på dem – og de på os.

Når vi møder dem igen, kender de os fra sidste gang – og vi dem.

Samtalen kan også være med til at nedbryde de fordomme der er om politikere og om politiske partier som upersonlige og virkelighedsfjerne.

Derfor fortsætter vi med de landsdækkende/fælles ”Tal med -dage”.

Her går vi på gaden og møder borgerne i den samtale de synes er vigtig.

Nogle kampagnedage har et tema eller et  indgangsspørgsmål ( f.eks. Hvad kan du bedst lide ved din by ) men vigtigst er at vi gør det på den måde vi  finder passer bedst til vores lokal afdeling og til de borgere vi møder på gaden.

Vi vil være synlige på gaden eller torvet med logo på jakken, beach flag og pavillon med logo, og måske har vi en lille quiz med, popcorn til at dele ud eller kaffe på kanden.

Vi inviterer alle medlemmer af RV Aalborg til at deltage på disse kampagne dage, som typisk ligger lørdag formiddag fra kl. 10 -12.

For hver kampagnedag aftaler vi nærmere vedrørende tid og sted. Hvem medbringer hvad og hvordan.

Hvis man endnu ikke er helt tryg ved at gå på gaden og tage samtalen, så er man også meget velkommen til at være med som fotograf eller måske være den der hjælper ved popcorn maskinen eller skænker kaffe !  

Liste over ”Tal med-dage” :

Lørdag den 14. november

Lørdag den 12. december

Lørdag den 16. januar 2021

Lørdag den 6. februar 2021

Lørdag den 27. marts 2021

Lørdag den 17. april 2021

Lørdag den 8. maj 2021

Lørdag den 12 juni 2021

Der vil vær tilknyttet et facebook event til hver kampagne dag. Her kan du se hvem der også går på gaden og udveksle gode ideer som støtter op om den gode samtale.

Tjek f.eks: https://www.facebook.com/events/284923536059810/

Hvis du har lyst at være på en eller flere ”Tal med-dage”  med så tilmeld dig enten på facebook eller ring til mig på 27208560.

Marianne Mulle Jensen

Folketingskandidat og medlem af Radikale Venstre Aalborg.